10:28 08.02.2018

Stolice iz BiH u pariskom "Starbucks-u"

Stolice pod nazivom "Neva" kompanije za proizvodnju namještaja "Artisan" iz Tešnja od skora se nalaze u najljepšoj poslovnici "Starbucks-a" u Parizu. "Starbucks" je među najvećim lancima kafića u svijetu. U vlasništvu "Starbucks-a" nalazi se oko 26 hiljada kafića.

"Starbucks" je ponovo otvorio svoju renoviranu poslovnicu u Boulevard des Capucines u Parizu. Zgrada u kojoj se nalazi ovaj objekat sagrađena je još u 17-tom vijeku , a u blizine je čuvene pariške opere. U ovoj poslovnici "Starbucks-a" nalaze se i stolice bosanskohercegovačke firme "Artisan".

Tim dizajnera anagžiranih od strane "Starbucks-a" posebnu pažnju posvetio je očuvanju istorijskog izgleda enterijera objekta koji se smatra jednim od najljepših "Starbucks" kafića u Parizu. Svi motivi koji su se nalazili u objektu restaurirani su, uključujući i zidne ornamente i murale koji su fascinantni. Uzimajući u obzir sve gore navedeno, ovo je veliki uspjeh za jednu bosanskohercegovačku firmu.

Kompanija "Artisan" iz Tešnja je firma koja je nastala iz firme "Čustović" koja se bavila proizvodnjom tradicionalnog namještaja. Ono što ih razlikuje od ostalih proizvođača namještaja je što se namještaj u kompaniji "Artisan" izrađuje ručno od punog drveta.

Početne aktivnosti "Artisan-a" ogledale su se u radu za Holandske i Britanske dizajnere, dok se 2007. godine nisu odlučili pokrenuti vlastiti posao i izaći na tržište sa svojim proizvodima.

 

 

Preporučujemo

Poslovni Imenik Bosne i Hercegovine

Ukoliko želite da povećate prisutnost na internetu,lokalno, regionalno, na Državnoj razini i Internacionalno, da vas lakse pronađu potencijalni klijenti, umogostručite vase online prisustvo i time prodaju, možete stupiti u kontakt sa nama putem Kontakt forme!

Kontaktiraj nas

Upisite vasu firmu u registar firmi BiH 

Milioni korisnika traže lokalne proizvode i usluge svakog dana.

Zahvaljujući prisutnosti preduzeća u obliku liste preduzeća u online poslovnom imeniku Bosne i Hercegovine na www.lokal.ba , vi Može lako naći bilo koji broj potencijalnih kupaca nudeći svoje usluge na lokalnom registru firmi BiH lokal.ba.

Osnovni upis vašeg preduzeća je besplatan.

 

Upiši Firmu