Marketing

Marketing
Lokal.d.o.o. Brčko distrikt predstavlja web platformu koja ima za cilj da bosanskohercegovačke firme i kompanije predstavi bosanskohercegovačkoj javnosti, te pruži građanima i građankama Bosne i Hercegovine, kako onima u inostranstvu, tako i u Bosni i Hercegovini, informacije o tome gdje u najbržem mogućem roku mogu pronaći potrebnog zanatliju, firmu u određenom gradu kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini. Ujedno nudi i internacionalno ostvarivanje kontakata sa firmama iz Bosne i Hercegovine koje traže međunarodni investitori kao i privatna lica.

Osim toga Lokal.d.o.o. informiše svoje čitaoce o najnovijim poslovnim, privrednim i ekonomskim dešavanjima u Bosni i Hercegovini putem redovnih e-novina koje šalje svojim pretplatnicima.


Lokal.d.o.o. - Cjenovnik oglašavanja za 2019 godinu.

· Domaći brendovi: Oglas na godinu dana ( Svi podaci o firmi , čime se bavi firma , 3 slike i ponuda koju firma vrši) - 100.00 KM

· Izdvojene firme u pretraživaču pod Grad i kategorijom: Godišnje - 100.00 KM

· Sponzorirani članak + Izdvojeni na 30 dana na glavnoj i podstranicama - 400.00 KM

· Sponzorisana firma na glavnoj ili ostalim stranicama portala. Mjesecno: 100 KM


Ukoliko želite da povećate prisutnost na internetu, lokalno, regionalno, na državnoj razini i internacionalno, da olakšate potencijalnim klijentima da Vas pronađu, da umogostručite vaše online prisustvo i time prodaju, možete stupiti u kontakt sa nama putem kontakt forme!


S poštovanjem,

Vaš Lokal.d.o.o. tim

Lokal d.o.o. Brcko distrikt

Jovan Jovanovic Zmaj 2

76100 Brcko distrikt

www.lokal.ba