Poslovni Imenik i Marketinška Agencija Lokal d.o.o.

Poslovni Imenik i Marketinška Agencija Lokal d.o.o.

Šta je lokal.ba ?

lokal.ba je javni imenik za Bosni  i Hercegovini koji radi u ime javnog sektora informisanja i marketinga. Specijalizirani smo za lokalni marketing i poslovne imenike. Naš cilj je pružiti sveobuhvatnu platformu na kojoj kompanije i pružaoci usluga mogu povećati svoje prisustvo. Nudimo širok spektar informacija i funkcija koje pomažu preduzećima da promovišu svoje proizvode i usluge. 

Uz lokal.ba, korisnici imaju priliku da brzo i jednostavno traže lokalne kompanije i pronađu relevantne informacije. Posvećeni smo jačanju lokalne ekonomije i pojednostavljenju veze između poslovanja i potrošača. Vjerujte Lokal.ba ce da zadovolji vaše lokalne potrebe i promovira vaše poslovanje.

 

Šta mi radimo?

lokal.ba se oglašava u ime kompanija i na taj način pruža osnovu za premium pretplatu. Naša stručnost leži u indeksiranju lokalnih podataka u Bosni  i Hercegovini. Omogućavamo kompanijama da povećaju svoju vidljivost i skrenu pažnju na svoju ciljnu grupu. Kroz našu opsežnu bazu podataka i efikasno plasiranje oglasa, nudimo pouzdano rješenje za preduzeća da maksimiziraju svoj dosjeg je dizajniran da podrži lokalna poduzeća i pružatelje usluga u Bosni  i Hercegovini i pomogne im da ostvare svoj puni potencijal. Vjerujte lokal.ba-u kako biste učinkovito prenijeli vašu reklamnu poruku i ostvarili svoje poslovne ciljeve.

Naš cilj na lokal.ba  je indeksirati sve firme u Bosni  i Hercegovini, kako su to i ucinile razvijene Drzave i to u 90 postotnom obliku kada  govorimo o upisu poslovnih subjekata u poslovne imenike, direktorije ...  kojima mi stremimo upisu firmi i učiniti ih dostupnim svima. Nastojimo izgraditi sve obuhvatnu bazu podataka koja olakšava pronalaženje i korištenje geografskih informacija. Od urbanističkog planiranja i razvoja nekretnina do lokalnog turizma i poslovnih lokacija, naša platforma nudi širok spektar geoprostornih podataka koji omogućavaju pojedincima, preduzećima i organizacijama da donose informirane odluke.

Prikupljamo i obrađujemo geografske podatke kao što su adrese, lokacije, znamenitosti, poštanski brojevi i još mnogo toga. Naš cilj je učiniti ove podatke dostupnim na jednostavan i pristupačan način, bilo putem naše web stranice, mobilnih aplikacija ili API-ja. Bilo da tražite određeno mjesto, planirate rutu, trebate informacije o lokalnim preduzećima ili želite izvršiti geografsku analizu - lokal.ba  je vaš pouzdan izvor konatkt i marketinskih podataka u Bosni  i Hercegovini.

Naš tim stalno radi na proširenju i ažuriranju naše baze podataka kako bismo osigurali da uvijek pružamo ažurne i tačne informacije. Pridajemo veliku važnost sigurnosti podataka i zaštiti podataka i osiguravamo da se svi podaci tretiraju u skladu sa važećim propisima i standardima.

Naša vizija je da budemo sveobuhvatan i pouzdan izvor za geoprostorne podatke u Bosni  i Hercegovini i da ponudimo dodatnu vrednost za kompanije, organizacije i širu javnost. Uz lokal.ba  otkrijte različite mogućnosti koje vam nude geografski podaci i koristite naš široki asortiman za donošenje dobro utemeljenih odluka i stjecanje novih uvida.

Prednosti indeksiranja lokalnog pretraživača

Veća vidljivost

Indeksiranje lokalnog pretraživača nudi vam mogućnost da se bolje nađete u rezultatima pretraživanja i na taj način povećate svoju vidljivost. Postavljanjem vaše web stranice na istaknuto mjesto u lokalnim rezultatima pretraživanja, možete doći do potencijalnih kupaca u vašoj neposrednoj blizini.

Ciljana adresa

Jedna od velikih prednosti indeksiranja lokalnih tražilica je da možete prilagoditi svoju web stranicu potrebama i interesima vaše lokalne publike. Možete komunicirati relevantne informacije, kao što su radno vrijeme, lokacija, određene usluge ili proizvodi, na ciljani način i na taj način privući pažnju pravih kupaca.

Konkurentska prednost

Lokalno indeksiranjem vaše web stranice možete steći konkurentsku prednost nad svojim konkurentima. Kada potencijalni kupci traže određeni proizvod ili uslugu u vašem području, od vitalnog je značaja da se vaša web stranica dobro kotira u rezultatima pretraživanja. Snažno prisustvo lokalnog pretraživača može vam pomoći da se izdvojite od konkurencije i steknete veći udio na tržištu.

Više kupaca

Indeksiranje lokalnog pretraživača je efikasan način da dobijete više kupaca. Optimiziranjem vaše web stranice za lokalna pretraživanja povećavate vjerovatnoću da će korisnici vidjeti vašu web stranicu i na kraju se pretvoriti u kupce. Veći broj kupaca može dovesti do povećanja prodaje i dugoročnog uspjeha vašeg poslovanja.

Pozitivnu reputaciju

Snažna lokalna prisutnost u pretraživačima također doprinosi pozitivnoj reputaciji vaše kompanije. Kada se vaša web stranica dobro kotira u rezultatima pretraživanja i ima pozitivne kritike zadovoljnih kupaca, potencijalni kupci će vjerovati vašem poslu. Dobra reputacija može učiniti kupce spremnijim da koriste vaše proizvode ili usluge.

 

Sažetak

Indeksiranje lokalnog pretraživača daje vam mnoge prednosti, uključujući povećanu vidljivost, mogućnost ciljanja lokalne publike, konkurentsku prednost u odnosu na konkurente, veću bazu kupaca i pozitivnu reputaciju. Optimiziranjem vaše web stranice za lokalno pretraživanje, maksimizirate svoje šanse za uspješno stjecanje kupaca i daljnji rast vašeg poslovanja.

 

Najveca greska koju cine kompanije jeste da se marketinski ne izlazu kada mogu a kada ne mogu i kada im opadne posao , tada nemaju novca za marketing i onda propadaju. 
 U Njemackoj kao i drugdje  u toku 1 godine svaka 2ga novoosnovana firma propadne u prvoj godini a u 3 godine 4 od 5 firmi ne uspiju da se probiju na trzistu i ugase se. 

 

 
Zanimljivosti

Featured

Izdvajamo iz registra firmi