Sa 27 godina odlučio napustiti fudbal i posvetiti se porodičnom biznisu

Sa 27 godina odlučio napustiti fudbal i posvetiti se porodičnom biznisu

Emir Granov, profesionalni fudbaler, odlučio je da prestane sa profesionalnim fudbalom i Madrid je zamjenio svojim Sarajevom gdje je odlučio da nastavi porodičnu tradiciju i počne se baviti modnom industrijom.

Kompanija "Granoff" danas ima oko 170 uposlenika, a osim u Bosni i Hercegovini, njene proizvode možete naći i u Sjedinjenim Američkim Državama i Maleziji što dosta govori o kvalitetu kompanije "Granoff".

Uskoro se proizvodi "Granoffa" mogu očekivati i u zemljama regiona.

Emir Granov je sa 27 godina odlučio da prekine sa karijerom profesionalnog fudbalera i da se počne baviti "nečim ozbiljnijim". Tada je odlučio da se posveti porodičnom biznisu i pokrene kompaniju "Granoff".

Kompanija "Granoff" specijalizovana je za mušku modu. Na početku je "Granoff" radio na način da su angažovali druge firme da rade za njih, dok je danas to potpuno drugačije. Granov smatra da je najveća prednost "Granoffa" odnos cijene i kvalitete.

Trenutno je glavni cilj "Granoffa" proširenje prodaje. Trenutno, kada govorimo o Bosni i Hercegovini, "Granoff" odjeću možemo naći u deset gradova. U 2019. i 2020 godini "Granoff" proizvodi biti će dostupni i u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj gori.

Granov ima za cilj da promjeni razmišljanje kod naših ljudi da je dizajn odjeće rezervisan za francuze ili italijane, a da smo mi bosanci uvijek samo radna snaga.

Svi proizvodi "Granoffa" dizajnirani su upravo u Bosni i Hercegovini.




Zanimljivosti

Featured

Izdvajamo iz registra firmi