Tehnički remont Bratunac: Posao za 50 radnika i učešće na sajmu u Abu Dabiju

Tehnički remont Bratunac: Posao za 50 radnika i učešće na sajmu u Abu Dabiju

Tehnički remont "Bratunac" ove godine, tačnije 17. februara, predstaviće svoje proizvode iz oblasti namjenske industrije na jednom od najprestižnijih sajmova vojne opreme na svijetu – u Abu Dabiju.

Tehnički remont "Bratunac" na sajmu vojne opreme u Abu Dabiju predstaviće svoj pištolj "Vampir" i mašinu za deminiranje koja je 100 % domaći proizvod.

Zvanični naziv pištolja "Vampir" je "RS9", Ovaj pištolj ima preciznost, dizajn, te može ispaliti oko stotinu hiljada metaka, a njegovi konstruktori iz Tehničkog remonta "Bratunac" na pištolju "RS9" rade već nekoliko godina.

Na sajmu se očekuje, kao i svake godine, velika posjećenost, a u "Tehničkom remontu Bratunac" očekuju sklapanje novih poslova i ostvarivanje kontakata sa novim klijentima.

Tržište na kojem "Tehnički remont Bratunac" najviše posluje su zemlje bliskog istoka, Azije i Afrike, a sada će izlagati na sajmu na kojem će se predstaviti i firme iz Sjedinjenih Američkih Država, Francuske i drugih zemalja.

Osim pištolja "RS9" i mašine za deminiranje, "Tehnički remont Bratunac" predstaviće i plan za proizvodnju municije potencijalnim investitorima, ali i višenamjensko vozilo "Despot".

Ova kompanija će u toku prve polovine 2019. pokrenuti i novi pogon u kome je planirano da se zaposli oko pedeset radnika.

"Tehnički remont Bratunac" trenutno zapošljava oko dvije stotine radnika, a u poslednje četiri godine u proizvodnju je uloženo oko deset miliona konvertibilnih maraka.

Bitno je napomenuti i to da je resorno Ministarstvo obećalo i podršku ovoj firmi.

 
Zanimljivosti

Featured

Izdvajamo iz registra firmi